Blogg Reise Trening

HiiT & Ferie del 2

Her teller vi ned fra 10 – 1.

Denne økten kommer til å ta deg alt fra 10 -15 minutter, og har bare 2 øvelser. Ta den pausen du trenger.

Du trenger ikke noe utstyr, bare deg selv.

Varm opp litt før du starter og så gjør du dette:

 • Burpees – 10 reps
 • Jogging frem og tilbake – 30 sekunder
 • Burpees – 9 reps
 • Jogging frem og tilbake – 30 sekunder
 • Burpees – 8 reps
 • Jogging frem og tilbake – 30 sekunder
 • Burpees – 7 reps
 • Jogging frem og tilbake – 30 sekunder
 • Burpees – 6 reps
 • Jogging frem og tilbake – 30 sekunder
 • Burpees – 5 reps
 • Jogging frem og tilbake – 30 sekunder
 • Burpees – 4 reps
 • Jogging frem og tilbake – 30 sekunder
 • Burpees – 3 reps
 • Jogging frem og tilbake – 30 sekunder
 • Burpees – 2 reps
 • Jogging frem og tilbake – 30 sekunder
 • Burpees – 1 rep
 • Jogging frem og tilbake – 30 sekunder

Fra Colmar til Baden-Baden

Da er vi i Baden-Baden (det har vi vært siden onsdag). Så nå er vi i Tyskland etter å ha vært i Frankrike i en ukes tid. Colmar var bare helt nydelig (kommer til å dele mer av den nydelige byen senere).

Baden-Baden ligger som sagt i Tyskland og er en del av nasjonal parken svarteskogen (Schwarzwald). Da vi kom hit så hadde all strømmen gått, så hun vi leide leilighet av fikk ikke tak i oss og vi fikk ikke tak i henne. Til slutt så fikk Bjørnar tak i henne og vi kom oss inn i leiligheten. Pga at strømmen var borte, var også matbutikker stengt, restauranter var stengt og bare noe funka i leiligheten. Etter to timers tid var det tilbake, også kom regnet og lyn og torden. Følte nesten ut som at det var armageddon her 😛 hun som vi leier leiligheten bor rett over gangen og kom og banket på og mente at det var vi som hadde ordna med at strømmen var tilbake og at regnet endelig kom. (Selvfølgelig).

Vi skulle egentlig gå på noe som heter Treetop walk i Bad Wilbad – men vi fant ut igår at det ikke var lov med hunder der. Og det tar oss 1 time å kjøre for å komme oss dit, og noen timer å være der så vi fant ut at det måtte vi bare droppe. Vi fant en tur ikke langt unna her (15 min å kjøre), turen gikk til en vannfoss som heter Geroldsauer Wasserfall. Det ligger i Nord-Schwarzwald. Helt nydelig der, fin natur, fine stier og vakker foss. Jentene vassa og drakk vann og fulgte med på de rundt oss. De har fått mye inntrykk i løpet av ferien her, og det er så bra for dem.

I morgen skal vi finne på noe nye eventyr før vi drar videre til Soltau (også her i tyskland). Der blir det bare en natt før vi kjører videre til Danmark – Kolding, også blir det hjemover.

Klem,Silje

Du vil kanskje også like...