Bli med på HiiT økt som du virkelig vil kjenne på og ferien vår så langt 😀

Denn Hiit økten er ikke barnemat for en som for det meste trener styrke. Jeg kjente virkelig at kondisjonen min kunne vært bedre 😛 så det må bli mitt neste mål.

Jeg brukte manualer (dumbbells) – men du kan godt bruke strikk, en flaske med vann eller bare kroppsvekten din.

Klar? Sett på musikken som virkelig får deg til å gi alt, ha vannet ditt stående nært og la oss starte.

Oppvarming (bare 5 sekunder pause mellom hver øvelse her):

 • Jumping Jacks – 30 sekunder
 • Raske føtter – 30 sekunder
 • Skiers – 30 sekunder
 • Gående planke – 30 sekunder
 • Butt Kickers – 30 sekunder

Ta en pause på 10 sekunder og kjør runden en gang til.

Runde 1 (10 sekunder pause mellom sett):

 • Push press – 30 sekunder
 • Pulserende squat – 30 sekunder
 • Superman – 30 sekunder
 • Burpees – 30 sekunder
 • Dumbbell snatch alternative – 30 sekunder
 • Sit ups – 30 sekunder
 • Squat Jumps – 30 sekunder
 • Bicycle Crunches – 30 sekunder
 • Dobbel Dumbbell snatch – 30 sekunder
 • Omvendt burpees – 30 sekunder

Pause i 1,5 minutt – drikk vann!

Runde 2 (10 sekunder pause mellom sett):

 • Squat toe touches – 30 sekunder
 • Gående planke – 30 sekunder
 • Skater jumps – 30 sekunder
 • Air thrusters – 30 sekunder
 • Høye knær – 30 sekunder
 • Dumbbell oblique crunches – 30 sekunder
 • Dumbbell clean and jerk – 30 sekunder
 • Omvendt burpees – 30 sekunder
 • Lav Planke – 30 sekunder
 • Bicycle Crunches – 30 sekunder

Og voila! Du er ferdig! 😀

Turen nedover til Colmar

Da har vi kommet oss frem til Colmar!

Vi startet på søndag, da pakka vi bilen og kjørte nedover til Stavern der svigers har isocamp. Der vi fikk middag, vin (øl) og en god prat. Vi sto opp kl.5.15 dagen etterpå og kjørte til Larvik får å ta Colorline Superspeed over til Hirtshals. Jeg må skryte over jentene våre (hundene). Zenta fikk reisetablett, hun har aldri likt å kjøre bil så vi tenkte det var greit å se om hun roa seg ned – og det gjorde hun. Men hun og Sansa var så rolige gjennom hele båtturen. Vi fikk sitte ute på dekk heldigvis med dem, så vi satt ute i blåsen (heldigvis ikke så dårlig vær) gjennom hele turen. Å gud så mye oppmerksomhet de fikk 😀 av både barn og voksne. Zenta elsker jo oppmerksomhet fra alle, så hun var veldig fornøyd – til hun ikke hadde så lyst lenger. Sansa sov for det meste gjennom turen. Men etterhvert var det en liten gutt som kom bort med moren sin, han satte seg helt nær Sansa og nussa henne på nesen og lå og koste med henne og dytta hodet sitt mot henne. Ja han ønska seg hund sa hun sa moren 😛 Andre stopp ned til Colmar var i Aabenraa i Danmark. Fra å reise fra fjellet og nedover til Danmark ble temperaturen ganske annerledes for å si det sånn, fra 10 varmegrader på Geilo til 27 varmegrader i Danmark var litt sjokk for mannen og jentene, jeg syns det bare var nydelig. Det ble sushi og vin (øl) på hotell rommet og en kveldstur før natta. Og rett ved hotellet vårt sto det et lite eiffeltårn. Det måtte jo selvfølgelig bli tatt bilde av.

Dagen etterpå var det videre til Tyskland. Vi kjørte til ett sted i Tyskland som heter Baunatal , der vi sov over en natt. Også var det ca 4 timer til i bilen til vi slutt havnet i Colmar. Leiligheten vi har leid er så fin, stor til oss 4 og midt i sentrum. Gå avstand til park og bare 9 minutter å gå til Little Venice. Så nå skal vi bare titte litt rundt, og kose oss. Allerede nå syns jeg Colmar er ett helt nydelig liten by. Idag er det nasjonal dagen til Frankrike, så det er litt stille (stengte butikker etc), men ellers er det bare helt nydelig. Blir gøy å se hvordan de ferier nasjonaldagen sin. Viva la France!

Klem, Silje

Du vil kanskje også like...